29 juli 2010

Hej! Nu är vi tillbaka vid datorn igen.

Sen sist så har vi vart och tittat på ett hus ute på landet, en fantastisk skola på 400 kvm på 3 vardagsrum, 8 sovrum och en gammal gymnastiksal med 5 meter i tak. Allt med enorma renoveringsbehov och en tomt på 7000 kvm. Det såg ut så här:



med den här utsikten över den Skånska myllan



men vi valde att avstå, det var helt enkelt för mycket renoveringar innan vi ens kunde börja med finliret som tapetsering, golvslipning och inredning.

Igår var Martin i Båstad med sina polare och spelade golf så då tog jag och Agnes en tur ut i parken, visst är hon fin i sina nya hängselbyxor?









Imorgon jobbar jag min sista dag innan semestern börjar, det ska bli jättehärligt med 3 veckor i augusti. Vi planerar att komma upp till Nyköping-Stockholms-trakten ungefär 9-15 augusti och bokar som vanligt in så många fikaträffar och middagar och promenader med er som vi bara kan.

Kram och ses snart!
/Lina

2 kommentarer:

  1. Vad kul att få en liten uppdatering. Så mysiga bilder. Jag tycker ni gjorde bra i att ta en miniweekend bara ni två. Det behöver man som småbarnsförälder. Supersöt Agnes som alltid i sina käcka kläder. Låter bra att ni kommer uppåt landet. Vi måste absolut ses. Saknar er! Kramar

    SvaraRadera
  2. Vilka fina sommarbilder! Längtar efter att krama godbiten igen...... mormor

    SvaraRadera