03 oktober 2009





Hej!

Nu är vi framme i Båstad och gör oss hemmastadda. Regnet har öst ner idag och det känns riktigt höstigt här nere med. Jag sitter på biblioteket och försöker läsa in mig lite på senaste meteorologikursen och Martin är hemma och gosar med Agnes.

Hoppas ni har det bra där hemma. Vi saknar er redan!
/Lina

4 kommentarer:

  1. Hej Lina!
    Vad kul det var att träffa dig senast, synd bara att vi inte hann med en till gång. Vet du, jag flyttar också i helgen! Det blev en liten etta på 22kvm vid Fridhemsplan :D

    Hoppas ni mår bra alla tre, saknar dig!
    KRAM KRAM KRAM!!!

    SvaraRadera
  2. Haha vilken söt bild på Agnes mitt i röran. :) Undrade precis hur det gått för er med flytten... Saknar er med!! Kramar!

    SvaraRadera
  3. Hej sis! Vilka fina bilder!
    Jag svarar på dina kommentarer här. Jag har redan ett album på flickr som jag kanske skulle kunna använda att lägga upp bilder ifrån istället? Designen jag hade på bloggen förut beskar bilderna så himla tokigt om dom var för stora men nu kan jag ha dom hur stora jag vill!

    Hur mår ni där borta? Hur känns allt?
    kramar

    SvaraRadera
  4. ååh, jag fixade en photobucket så nu ska det vara lugnt. Nu kan jag fixa gifar också! kommer nog upp någon senare.

    Jo, mama och jag pratade om det förra veckan men jag hade nog blandat ihop allting lite. Stockholm, det är dit vi kanske ska. men nu vet jag inte om jag hinner ändå. det är så himla mycket med flytten!
    kramar

    SvaraRadera